click to make a selection About Feta - Η Φέτα Feta Nutritional Value - Διατροφική Αξία της Φέτας Feta History - Ιστορία της Φέτας Feta Production - Παραγωγή της Φέτας Feta Conservation - Συντήρηση της Φέτας Feta Invaders CheeseNet Competition - Διαγωνισμός του CheeseNet CheeseNet Shows and Events - Εκδηλώσεις της CheeseNet Feta Recipes - Συνταγές με Φέτα Contact CheeseNet - Επικοινωνήστε με την CheeseNet Feta Links Νέα - News Opening Page Feta information video - το Βίντεο της Φέτας development by istomedia

Συντήρηση της Φέτας - Τύποι Συσκευασιών

To τυρί Φέτα συντηρείται μέχρι και τη διάθεση της σε ψυκτικούς θαλάμους με θερμοκρασία 0-2 °C. Κατά τη συντήρηση της στα μεταλλικά δοχεία ή στα ξύλινα βαρέλια, πρέπει να καλύπτεται από άλμη που να είναι κατά δύο περίπου μονάδες πυκνότερη από το συντελεστή άλατος του τυριού δηλαδή περίπου 7% και να αποφεύγεται η επαφή της με τον αέρα, έτσι ώστε να διατηρεί αναλλοίωτη τη φρεσκάδα της και τα πλούσια οργανοληπτικά της χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση αυτή η διάθεση του τυριού Φέτα στον καταναλωτή γίνεται απευθείας με την εξαγωγή της από το μεταλλικό δοχείο ή το ξύλινο βαρέλι.

Όσον αφορά τις συσκευασίες, το τυρί Φέτα διατίθεται σε αεροστεγής συσκευασία σε κενό (Vacuum), καθώς και σε συσκευασίες όπου η Φέτα διατηρείται μέσα στη φυσική της άλμη, συσκευασίες που δίνουν σημαντικές λύσεις ευκολίας στον καταναλωτή.

 
επισκεφθείτε τη flash έκδοση της ιστοσελίδας | επισκεφθείτε την Cheesenet  get flash player